Friday, 24 May 2013

minggu yang PENAT & BUSYassalammualaikum..
sawat dii kha..


arghhhhh , minggu yang sangat penat dan sibuk.. tak berhenti-henti program mula dari Debat Piala naib Canselor ( DePNC ), Expo@siswa UniSZA, Program Semarak Citra 1 UniSZA, Twittup Alumni dan Program aku sendiri Meeting Jemaah YDP..

tak rehat pon dari hari Jumaat hari tu.. haaaaa.. kadang-kadang rasa marah pada yang tidak memberi komitmen tapi dalam masa yang sama rasa sanggat bersyukur sebab dapat belajar macan-macam dalam masa yang sama.. 
( rugilah pada yang tidak memberi komitmen tu )
dalam minggu yang sama lah kite ornag semua dapat macam-macam berita yang menyebabkan hampir semua lumpuh dan tak mampu nak buat kerja sendiri lagi, ( rasa seperti MPP tidak penting dimata Universiti )

dalam minggu ney juga la , banyak sangat menangis, mungkin sebab penat sangat kot.. dan dalam minggu ney la baru perasan. sepanjang jadi MPP ney selalu sangat membazirkan air mata tok perkara-perkara yang tak penting.. tibe-tibe rasa menyesal pulak menangis selalu.. tp mungkin Allah nak menguji aku kot nak tengok sama ada aku kuat tak dalam memegang tanggungjawab ney.. ( berharap sangat aku masih lagi boleh amanah dan bole bagi komitmen sampailah aku turun dari MPP ney )..

25 Mei 2013 ney akan berlangsong nyer dua program secara serentak.. program aku dan program kak zaza.. kak zaza sebab tak dapat bantu untuk keseluruhan program sebab saya pon ad komitmen lain..

berharap sangat semua YDP kelab, persatuan, sekretariat dan MKK bg kerjasama tok meeting esok.. dan berharap Program Twittup kak Zaza berjalan lancar..


| Ya Allah , bantu la hamba-hamba mu dalam melaksanakan tanggungjawab mereka, permudahkanlah segala urusan mereka, dan lancarkan segala program-program yang akan dan bakal mereka lakukan dan kau berkati lah segala program yang telah, akan dan bakal kami laksanakan. |

~~amin~~

No comments:

Post a Comment